ضرورت ایجاد بخش لرستان شناسی در کتابخانه های عمومی لرستان
با هدف افزایش سطح همکاریها و ترویج فرهنگ کتابخوانی،تفاهمنامه همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی و بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان به امضا رسید.
به گزارش همای سعادت،نشست امضای تفاهمنامه همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی و بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان با حضور حجتالاسلام علیاکبر سبزیان،سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی، حسین مهرداد،نویسنده و استاد پیسکسوت جامعه شناسی،سید محمد سیف زاده، نویسنده و مورخ پیشکسوت مجتبی رومانی، رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان برگزار شد.
سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی لرستان در این نشست بیان داشت: در واقع تفاهمنامه ها و برنامههای عملیاتی عقد اخوت برای برگزاری برنامههای مشترک با دستگاههای اجرایی دیگر در راستای ایجاد خانواده کتابخوان است.
وی افزود:در جامعه امروز کتابخانههای عمومی فرهنگسرای اجتماعی مناطق بوده و به عنوان قطبهای فرهنگی و اجتماعی برای پاسخگویی به سوالات اطلاعاتی، دانشی و علمی مردم به ویژه قشر کودک و نوجوان و زنان خانهدار به عنوان وفادارترین مخاطبین کتابخانهها، نقش موثری ایفا میکنند.
حجتالاسلام علی اکبر سبزیان تصریح کرد: همه مردم ایران با سلایق مختلف در بحث اعتلای نام ایران، هموراه پای کار بوده و در برهه های مختلف تاریخ این مهم ثابت شده است، از این رو بنیاد ایران شناسی یک پتانسیل خوب برای استفاده از ظرفیت همه اقشار است.
وی ادامه داد:لرستان استانی غنی از جهات مختلف بوده اما آنگونه که شایسته است معرفی نشده و این آمادگی در کتابخانههای عمومی وجود داشته با همکاری بنیاد ایران شناسی گامی مثبت در این جهت برداشته شود.
حجت الاسلام سبزیان اظهار داشت: برنامهریزی و همکاریهای علمی، فرهنگی مشترک جهت ارتقای مطالعه مفید، معرفی فرهنگ و تمدن لرستان از آغاز تاکنون به عموم از طریق مشاهیر و منابع و همچنین معرفی دانشمندان، هنرمندان، فرهیختگان و منابع مرتبط با لرستان از اهداف مهم این تفاهم نامه همکاری است.
مجتنبی رومانی،رئیس بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری با مجموعه کتابخانههای عمومی استان و با اشاره به اهمیت مطالعه و نقش آن در کاهش معظلات اجتماعی، گفت: دو مجموعه دارای اهداف مشترکی بوده و این بنیاد با توان علمی، فرهنگی و پژوهشی خود آمادگی همکاری با اداره کل کتابخانه های عمومی استان را دارد.
ارائهی خدمات علمی پژوهشی به پژوهشگران عضو کتابخانههای عمومی، برگزاری کارگاههای علمی و آموزشی در حوزهی مطالعات ایران شناسی و لرستان شناسی در کتابخانههای عمومی، ایجاد بخش لرستان شناسی در کتابخانه های عمومی و طراحی و اجرای مسابقات کتابخوانی و مشارکت در برگزاری جشنوارهها و نقد و بررسی کتاب با محوریت لرستان از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه همکاری است که به امضای طرفین رسید.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰