ادبیات مقاومت،پل ارتباطی نسلها با ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس
رئیس حوزه هنری لرستان بر اهمیت ادبیات مقاومت در انتقال ارزشها و فداکاریهای دوران انقلاب و دفاع مقدس به نسلهای آینده تأکید کرد.
به گزارش همای سعادت،سامان سپهوند، در آیین رو نمایی از کتاب یار آشنا به اهمیت ادبیات مقاومت در ثبت و بازتاب مجاهدتهای دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اشاره کرد.
سپهوند با بیان اینکه ادبیات مقاومت یکی از گونههای شناختهشده ادبی در دنیاست، تأکید کرد: ادبیات نقش حیاتی در انتقال ارزشها و فداکاریها به نسلهای آینده دارد.
وی به حمایتهای رهبر معظم انقلاب از ادبیات پایداری اشاره کرد و گفت: بدون این حمایتها، این گونه ادبیات در ایران شکل نمیگرفت.
سپهوند خاطرنشان کرد: خاطرات ثبتشده از رزمندگان و جانبازان، ستونهای استواری برای انقلاب به شمار میآیند.
سپهوند به داغ خانوادههای شهدا و رزمندگان پرداخت و اظهار داشت: خاطرات میتوانند نسل امروز را با سختیها و فداکاریهای گذشته آشنا کنند.
سپهوند با اشاره به اینکه یکی از وظایف حوزه هنری ثبت خاطرات شهدا و جانبازان و آزادگان است، ادامه داد: یکی از جانبازان لرستان، مصطفی آشنافر است که با تلاشهای خانم دالوند کتاب «یار آشنا» از خاطرات جانباز لرستانی تألیف شده است.
رئیس حوزه هنری لرستان ابراز امیدواری کرد که نسل جوان با خواندن این کتابها، قدردان تلاشها و فداکاریهای شهدا و رزمندگان باشد و در مسیر آرمانهای آنان گام بردارد.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰