تحول در اقتصاد ارمغان سرمایهگذاری برای تولید
احیای واحدهای راکد و سرمایهگذاری در این بخش نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال دارد.
به گزارش همای سعادت، توجه به امر تولید و ضرورت آن موضوعی است که در اقتصاد و اشتغال نقش بسزایی دارد و توجه به این مسئله در استان لرستان که موضوع بیکاری، بسیاری از مردم را رنج میدهد، دوچندان حائز اهمیت است.
در دهههای گذشته واحدهای تولیدی زیادی به دلایل مختلفی از چرخه تولید خارج شدند بهطوری که طبق گفته مسئولان بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان صنایع راکد در استان وجود دارد که اگر موانع و مشکلات این واحدهای تولیدی برطرف گردد و وارد مدار تولید شوند، میتوانند در حوزه اشتغال و اقتصاد، خود را نشان دهند.
این در حالیست که برخی از واحدهای تولیدی راکد به دلیل موانع مختلف، از تولید بازمانده که اگر رفع موانع تولید این واحدها در اولویت قرار گیرد، تحولآفرین هستند و با توجه جدی و عزمی راسخ در این زمینه میتوان ظرفیتهای استان را فعال کرد و در نهایت تحول در تولید را مشاهده کرد.
در همین راستا استاندار لرستان اعلام کرد که اولویت امسال در استان لرستان، احیای ۵۱ واحد صنعتی راکد است که در این زمینه باید از سرمایهگذاران حمایت و موانع و مشکلات برطرف گردد.
گشایش فضای اقتصادی با ایجاد زیرساخت برای تولید
فرزاد محمدی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: شعار امسال به عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده که همه باید برای تحقق شعار سال اقدام کنیم، در همین راستا شرکت شهرکهای صنعتی در تلاش است تا با تکمیل زیرساختها برای استقرار واحدهای تولیدی بتواند گام مهمی بردارد.
وی افزود: توسعه واحدهای تولیدی، تملک زمین، ایجاد زیرساختها و امکانات مورد نیاز برای فعالیت واحدهای تولیدی و ایجاد مجتمعها، از مهمترین برنامههایی است که برای امسال در نظر گرفته شده که توجه به این موارد نقش مهمی در گشایش فضای اقتصادی دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان تصریح کرد: در استان لرستان ۲۴ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وجود دارد که ۱۴ شهرک، چهار ناحیه صنعتی و دو منطقه ویژه مشغول به فعالیت هستند و هماکنون بیش از ۳۰۰ طرح صنعتی در شهرکهای صنعتی استان در دست احداث قرار دارد که تلاش میشود تا بخشی از آنها در سال جاری تکمیل گردد.
محمدی بیان کرد: در سال گذشته ۲۶ سرمایهگذار در شهرکهای صنعتی استان جذب شدند که در نظر داریم تا با رفع مشکلات و فراهمکردن امکانات و شرایط لازم، امسال بتوانیم تعداد بیشتری سرمایهگذار جذب کنیم.
وی عنوان کرد: طی سه سال گذشته حدود ۱۳۰ قرارداد با میزان اشتغال بیش از ۲ هزار نفر و با هزینهای بالغبر ۴۵ هزار میلیارد تومان در شهرکهای صنعتی استان منعقد شده که به نتیجه رسیدن این پروژهها نقش مهمی در اقتصاد و اشتغال خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان با تاکید بر احیای واحدهای صنعتی و تولیدی راکد، یادآور شد: یکی از مهمترین اقدامات در راستای بحث تولید، احیای واحدهای تولیدی راکد است که سال گذشته با اقدامات انجامشده، ۹ واحد تولیدی راکد در شهرکهای صنعتی احیا شدند که با احیای آنها ۸۷ نفر از افراد جویای کار مشغول به کار شده و علاوه بر این نیز ۴۰ واحد تولیدی طرح ارتقاء ظرفیت تولید را در دستور کار گرفته و به ثمر رساندند.
سرمایهگذاری برای تولید، شکوفایی اقتصاد
بهمن جعفری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به برنامه ریزی برای تحقق شعار سال، اظهار داشت: توجه به امر تولید نقش مهمی در عرصههای مختلف اشتغال و بخشهای دیگر از جمله اقتصاد دارد از همین رو سرمایهگذاری برای تولید میتواند منجر به شکوفایی اقتصاد گردد.
وی افزود: برخی از واحدهای صنعتی در سالهای گذشته تعطیل شدند و هر یک از این واحدها اگر دوباره احیا شوند میتوانند شرایط اشتغال را برای تعدادی از افراد جویای کار فراهم کنند از همین رو تلاش میشود تا هر ساله تعدادی از این واحدها احیا شود؛ بهطوری که سال گذشته ۱۵ واحد صنعتی در استان احیا و به مدار تولید بازگشتند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان تصریح کرد: طبق بررسی هایی که صورت گرفته از حدود ۳۰۰ واحد صنعتی که در استان تعطیل هستند، ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی شرایط لازم را برای احیا دارند که با رفع مشکلات این واحدها و سرمایهگذاری برای فعالیت مجدد آنها میتوان شرایط را برای تحول در صنعت استان فراهم کرد.
جعفری بیان کرد: جذب سرمایهگذار یکی از مهمترین اولویتها و برنامههایی است که در دستور کار قرار دارد و میطلبد که موانع از پیش پای سرمایهگذاران برداشته شود تا بتوانند به راحتی در این زمینه سرمایهگذاری کنند.
تشویق مردم برای سرمایهگذاری ضروری است
رضا سپهوند کارشناس اقتصادی،اظهار داشت: برای رشد اقتصادی باید به دو مولفه مهم افزایش بهرهوری در امکانات و همچنین افزایش نرخ سرمایهگذاری، توجه ویژه داشت تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.
وی افزود: تورم سبب میشود تا انگیزه برای سرمایهگذاری به شدت کاهش یابد و مردم برای حفظ داراییهای خود به سمت نگهداری طلا و ارز رفته و این در حالیست که چنین اقدامی سبب تضعیف پول ملی، خروج سرمایهها از چرخه تولید و کاهش رشد اقتصادی میشود.
کارشناس اقتصادی با تاکید بر تشویق مردم برای سرمایهگذاری، تصریح کرد: برای تحقق شعار سال تسهیل و تشویق سرمایهگذاری از اهمیت بالایی برخوردار است که این سرمایهگذاری میتواند از طریق اشخاص حقیقی و حقوقی، دولت و شرکتهای وابسته به دولت باشد.
سپهوند بیان کرد: تعریف پروژههای سودآور و اعتمادآفرین میتواند زمینه را برای سرمایهگذاری مردم فراهم کند که در این راستا باید برنامهریزی و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.
سفیر افلاک
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰