توسعه بخش کشاورری با وصول مطالبات محقق می شود/جذب ۱۳۱ میلیارد تومان تسهیلات در لرستان

رئیس جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه توسعه بخش کشاورری با وصول مطالبات محقق می شود از جذب ۱۳۱ میلیارد تومان تسهیلات برای حوزه کشاورزی استان خبر داد.

به گزارش همای سعادت آنلاین،سید عماد شاهرخی،در جلسه وضعیت پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۲،اظهار داشت:بانک و جهاد کشاورزی اعضای یک خانواده هستند و لازم است با کنار یکدیگر بودن در راستای رشد و تقویت این جایگاه تلاش کنند.

وی،افزود:بانک کشاورزی یکی از بانک های پیشرو و خوشنام است و بایستی کشاورزان و بهره برداران با پرداخت به موقع تسهیلات دریافتی، این بانک را در راستای ایفای نقش خود یاری دهند.

شاهرخی با تاکید بر اهمیت وصول تسهیلات پرداختی به حوزه کشاورزی، تصریح کرد:عمده تسهیلات پرداختی این بانک به کشاورزان و دامداران به دلیل شرایط و مشکلات خاصی که دارند استمهال می‌شود و به کشاورزان فرصت مجدد بازپرداخت تسهیلات داده می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد:جذب منابع جدید و وصول مطالبات بانک کشاورزی،برای تحقق اهداف این بانک و کمک به توسعه بخش کشاورزی بسیار مهم است.

شاهرخی بر توسعه فرهنگ بازپرداخت تسهیلات در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود:بازپرداخت تسهیلات دریافتی از سوی کشاورزان کمک می‌کند که کشاورزان و تولیدکنندگان دیگری از این منابع مالی استفاده کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش به اعتبارلات بانک گریزی زد و گفت:دو هزار و ۵۰۰ نفر مشمول دریافت تسهیلات بند «د» هستند که از این تعداد دو هزار و ۱۵۰ نفر کشاورزی است یعنی بیش از ۸۰ درصد را شامل می شوند.

وی ادامه داد:لذا بانک کشاورزی تخصصی است و باید برای بهره مندی از این تسهیلات تخصصی و مرتبط با حرفه و شغل، همراهی و همکاری دو جانبه ای وجود داشته باشد.

شاهرخی با اشاره به پرداخت تسهیلات توسط بانک کشاورزی،عنوان کرد:در بحث پرداخت تسهیلات مرتبط با حوزه کشاورزی،به ویژه تبصره ۱۸ وضعیت مطلوبی داریم و در تسهیلات تبصره ۱۶ از۱۵۸ میلیارد تومان،۱۳۱ میلیارد تومان آن جذب شده است.

وی با اشاره به وضعیت پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون،اضافه کرد:با توجه به اینکه در سال گذشته در راستای جذب تسهیلات و خرید مکانیزاسیون اقدامات خوبی صورت گرفته است و توانسته ایم از ۷۵ دستگاه ماشین آلات به ۲۵۵ دستگاه برسیم،اما با این اوصاف لرستان با میانگین کشوری و سایر استانها فاصله زیادی دارد.

وی افزود:ایجاد تحول در بخش کشاورزی موجب افزایش رشد تولید می شود که یکی از مولفه های مهم در بخش تحول؛مکانیزاسیون است و هر چقدر ضریب و درجه مکانیزاسیون را در بخش کشاورزی بالا ببریم افزایش تولید خواهیم داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد:لازم است بانک در راستای پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون همکاری بیشتری داشته باشد و از سایر منابع برای پرداخت در این حوزه کمک حال بخش کشاورزی باشد.

انتهای پیام/