راه درمان ناهنجاری های رفتاری نگاه چندبعدی وهمه جانبه است
رئیس دانشگاه لرستان،گفت:راه درمان ناهنجاریهای اجتماعی، روانی و رفتاری، چندبعدی دیدن این مسائل است.
به گزارش همای سعادت آنلاین،امروز یکشنبه، ۱۵ آبان ماه، نمایشگاه «هزاران راه نرفته» با موضوع آسیبهای اجتماعی و روانی و پیشگیری از اعتیاد، در ساختمان دانشکدههای ادبیات و علوم انسانی و مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان، افتتاح شد.
دکتر علی نظری، در آیین افتتاح این نمایشگاه در سخنانی گفت:راه درمان ناهنجاریهای اجتماعی، روانی و رفتاری، چندبعدی دیدن این مسائل است.
وی، تشریح کرد:درمان اگر یک جانیه و یک سویه باشد بیمعنی و بینتیجه است؛ بلکه بایستی همه ابعاد وجودی یک رفتار را دید.
نظری اظهار داشت:نگاه چندبعدی یعنی دیدن رفتارها از ابعاد مختلف فرهنگی، مذهبی، اقتصادی، اجتماعی و سایر ابعاد است.
رئیس سازمان بسیج اساتید لرستان تصریح کرد:در مباحث اجتماعی، جایگاه خانواده، نقش بسیار مهمی دارد؛ اگر رفتار درست یا نادرست را بررسی کنیم بازتابی از ریشههای عمیق فکری، فرهنگی، عقیدتی، سیاسی و خانوادگی است.
نظری، توضیح داد:برپایی نمایشگاه هزاران راه نرفته، این پیام را میدهد که برای رفع مسائل اجتماعی بایستی همگی دست به دست همدیگر بدهیم و نظام مسائل را همهجانبه ببینیم.
وی ادامه داد:نظام مسائل را باید با کمک اندیشمندان، متفکران و نخبگان جامعه که در آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزههای علمیه هستند رفع کنیم.
رئیس دانشگاه لرستان،گفت:از همه سازمانهایی که در برپایی این نمایشگاه همکاری و مشارکت دارند سپاسگزاری می کنم؛ همچنین از صدا و سیمای مرکز لرستان نیز به خاطر اینکه همواره اینگونه برنامههای مفید را پوشش خبری میدهد سپاسگزاری میکنم.
نظری بیان کرد:حل نظام مسائل به صورت جمعی است و اینگونه برنامهها، همکاریها و تعاملات بایستی بیشتر شود».
وی افزود: دانشجو قبل از آنکه وارد دانشگاه شود در آموزش و پرورش است و قبل از آن در محیط خانواده، مفاهیم تربیتی را میآموزد؛ بنابراین خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه، ارکان مهم نظام تربیتی هستند.
نظری گفت:اجرای اینگونه برنامهها برای این است که شهر پاک ایجاد شود؛ شهر پاک براساس آموزه های دینی، شهری است که فکرها و اندیشههای انسانها، الهی و پاک و عاری از خباثتهای رفتاری و تفکری است.
رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد:اگر میخواهیم شهر پاک ایجاد کنیم بایستی جمعی، همهجانبه و اجتماعی فکر کرده و با همدیگر گفتوگو کنیم.
مهمترین سرمایهگذاری، پیشگیری است
دکتر” فضلاله میردریکوند” رئیس مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه لرستان در سخنانی گفت: در دنیا گفته میشود اگر یک دلار در بخش پیشگیری سرمایهگذاری بشود پنج دلار منفعت خواهد داشت.
وی اظهار داشت:اهمیت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و روانی باعث میشود جایگاه مشاوره و مشاوران، یک جایگاه اثرگذار در جامعه باشد.
دانشگاه لرستان دارای ظرفیتها و پتانسیلهای مختلف علمی است
دکتر “سیدحسامالدین حجازی” معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، در سخنانی گفت: راهحل مشکلاتی که الان در جامعه با آن دست به گریبان هستیم این است که گفتوگو را در جامعه گسترش دهیم و به راهکارهای علمی و مشاورهای، بیش از پیش، توجه کنیم.
وی با بیان اینکه باید براساس روشهای علمی، مشکلات جامعه را رفع کرد، اظهار داشت: پیام نمایشگاه هزاران راه نرفته آن است که آموزش و پرورش و دانشگاه و سایر سازمان ها با همکاری همدیگر با رویکردهای علمی، راهکار برای رفع مشکلات ارائه دهند تا در مواجهه با مشکلات و مسائل، هیجان زده عمل نکنیم.
معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، ادامه داد:وقتی بحرانی ایجاد میشود باید حل مسئله را با روشهای علمی دنبال کرد.
حجازی افزود:دانشگاه لرستان دارای ظرفیتها و پتانسیلهای مختلف علمی است و یک محیط و بستر مناسب برای گفتوگوهای مختلف است.
معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، همه اقشار جامعه را به گفتوگو دعوت کرد تا مشکلات براساس راهحلهای علمی و منطقی، رفع شوند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰