ساخت ۶۲ مدرسه توسط خیرین در مناطق سیل زده لرستان

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان از ساخت ۶۲ مدرسه توسط خیرین مدرسه ساز در مناطق سیل زده که تا الان ساخت ۳۲ مدرسه از این تعداد به پایان رسیده است خبر داد و گفت: امیدواریم تا ابتدای سال تحصیلی جدید، ۳۰ پروژه باقی مانده نیز تحویل دانش آموزان عزیز شوند .

به گزارش همای سعادت از خرم‌آباد، با حضور رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان ، غفوری نژاد سرپرست نوسازی مدارس ، خرم آبادی معاونت مشارکتهای مردمی نوسازی مدارس و دیگر اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز مانند مهندس افشار ( پدر بلوط ایران ) ، جلسه ویدئو کنفرانس با رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و دکتر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد .

 

مهندس رضوی در این جلسه اظهار داشت : تا ابتدای سال ۱۳۹۸ و پیش از حادثه سیل ، خیرین مدرسه ساز ۳۴۹ فضای آموزشی با ۱۳۱۹ کلاس درس را در استان لرستان ساخته و تحویل داده اند و در پساسیل هم این خیرین ارجمند بیش از ۹۷ میلیارد تومان را برای ساخت مدارس سیل زده تعهد کرده اند که خوشبختانه تا کنون قریب به ۶۰ درصد از این تعهدات محقق شده است.

 

وی، با اشاره به شرایط خاصی که ویروس کرونا برای نظام تعلیم تربیت بوجود آورده است، افزود : با رایزنیهایی که با دکتر کاظم قلم چی مدیر بنیاد علمی و آموزشی قلم چی داشته ایم، متعهد شدند که برای ۳۵۰۰ دانش آموزان سال آخر متوسطه دوم که در مناطق محروم به سر می برند و از داشتن تلفن اندروید محرومند ، کتابهای مخصوص کنکور به ارزش ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تهیه و در اختیار این عزیزان قرار بدهند .

 

در این جلسه دکتر رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور

ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان ، گفت : بحث خیرین مدرسه ساز و مشارکت این بنیاد مردم نهاد از موضوعات مهم وزارت آموزش و پرورش و به تبع آن نوسازی مدارس کشور است .

 

وی افزود : سهم مشارکت خیرین مدرسه ساز در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی ۱۵۰۰ میلیارد تومان می باشد و هدف ما در سال جدید سرلوحه قرار دادن شعار مقام معظم رهبری است ، گرچه وزارت آموزش و پرورش مستقیما در امر تولید کالا دخیل نیست اما با جذب سرمایه و مشارکت خیرین مدرسه ساز بدنبال جهش ساخت و توسعه فضاهای آموزشی خواهیم بود که با این کار در آینده جهش تولید را با داشتن نیروی کار ورزیده و باسواد برای میهن عزیزمان خواهیم داشت.

 

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه اظهار داشت : تلاش ما باید معطوف بر گسترش خوان ثواب باشد به نحویکه اینکار ثواب تبدیل به یک فرهنگ حسنه شود و بصورت همه گیر در تمام کشور نهادینه گردد .

 

مهندس غفوری سرپرست نوسازی مدارس نیز شرح مبسوطی از اقدامات خیرین مدرسه ساز استان و کشور در جریان ساخت و تجهیز مدارس مناطق سیل زده ارائه داد و افزود : خیرین مدرسه ساز پشتوانه ای محکم برای ما در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی هستند و با وجود این عزیزان و تلاشهای شبانه روزی آقای خرم آبادی ، شاهد هستیم که بیش از ۲۵ درصد اعتبارات ساخت مدارس را خیرین تقبل می کنند.

 

غفوری نژاد در ادامه پیشنهاد داد ، برای زنده نگه داشتن نام و خاطره مهندس حیدری و تکریم از زحمات وی در احیای مدارس مناطق سیل زده ، یکباب مدرسه به نام ایشان ساخته و نام گذاری شود.

 

خرم آبادی معاونت مشارکتهای مردمی نوسازی مدارس در این جلسه اذعان داشت: از مهمترین کارهایی که در سال گذشته انجام شده، مشارکت خیرین در تامین فضاهای آموزشی مناطق سیل زده بود و همچنین مجمع خیرین مدرسه ساز با نام گذاری یکی از خیابانهای شهرستان بروجرد به نام دکتر حافظی ریاست فقید جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، کوشیده است برای زنده نگه داشتن نام آن بزرگ مرد فقید سعید گام کوچکی بردارد.

 

وی با اشاره به دغدغه برخی از خیرین مدرسه ساز در خصوص تعویض نام مدارس خیرساز توسط آموزش و پرورش ، خواستار توجه بیشتر سازمان نوسازی مدارس کشور به این امر برای حل این مشکل شدند.