استاد حوزه و دانشگاه:

عرفه روز معرفت و شناخت است

استاد حوزه و دانشگاه گفت:عرفه،روز معرفت، یادگیری و شناخت خدا است.

به گزارش همای سعادت به نقل از سفیر افلاک،حجت‌الاسلام سید نواب موسوی عصر امروز در مراسم قرائت دعای عرفه که در مصلی‌الغدیر خرم‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: عرفه، روز معرفت، یادگیری و شناخت است شناختی که مقدمه سیر صعودی انسان باشد و انسان را به جایی برساند که جز خداوند را نبیند.

وی با اشاره به اینکه روز عرفه امسال با قیام الهی و نورانی پانزدهم خرداد تقارن پیدا کرده است، افزود: امام (ره) فرمود این قیام مقدمه انقلاب ۵۷ بود و رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم ورامین و پیشوا فرمود اگر این قیام نبود انقلاب در نطفه خفه می‌شد.

استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: برای اینکه یک قیام الهی به هدف و سرانجام برسد و برای اینکه این قیام الهی یعنی انقلاب اسلامی به سر منزل مقصود یعنی ظهور امام زمان (عج) برسد به چهار معرفت نیاز است.

وی بیان کرد: قدم اول معرفت نسبت به خداوند متعال است یعنی جامعه توحیدی که به خداوند باور دارد و به خداوند تکیه کرده است؛ باور توحیدی که انسان را به صحنه بکشاند، در صحنه نگه دارد و وادار به قیام برای خداوند کند، این باور توحیدی برای اینکه انقلاب و حرکت الهی به سرمنزل مقصود برسد نیاز است.

موسوی گفت: با خداوند بودن به استقامت، پایمردی و سختی نیاز دارد و باید انسان‌ها غربال شوند تا ایمان واقعی خود را نشان دهد و خداوند بر سر راه انسان سختی قرار می‌دهد تا ایمان واقعی خود را نشان دهد؛ زمانی که امام زمان (عج) ظهور کند آن زمان آغاز جهاد جدی است که مؤمنان واقعی باید استقامت کنند و در صحنه جهاد در کنار امام (عج) استقامت داشته باشند.

وی تصریح کرد: این استقامت تا وقتی که امام نیامده باید رقم بخورد، این استقامت زمانی که مسلم ابن عقیل انسان‌ها را به امام دعوت می‌کند و تا وقتی که هنوز صحنه جدی رخ نداده است، رقم می‌خورد؛ جامعه اگر با مسلم می‌ماند آن وقت آن آزمون جدی اتفاق نمی‌افتاد‌ اما این جامعه استقامت را از دست داد و به آزمون کربلا مبتلا شد.

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: پانزدهم خرداد سال ۱۳۴۲ صحنه دیگری از تاریخ را برای ما نمایان کرد، صحنه یک مردم با استقامتِ ایستادهِ مقاوم؛ مردمی که کفن پوشیدند و استقامت داشتند و خداوند آرزوی انبیاء یعنی تشکیل حکومت اسلامی در سایه قرآن را برای جامعه محقق کرد، امروز خداوند متعال بار سنگینی را بر روی دوش ما گذاشته و این بار مسئولیت فقط با استقامت به سر منزل مقصود می‌رسد.

وی اظهار داشت: دومین معرفت دیده نعمت بین داشتن است، امروز دشمن روی این معرفت سرمایه‌گذاری کرده و تهاجم دشمن در جنگ شناختی و جنگ نرم روی این مسئله است که نعمت‌ها و فرصت‌هایمان را نبینیم اما کافی است واقع‌بینانه دستاوردهای انقلاب را دید و حس خود تحقیری را از انقلابی که در یک قدمی ظهور است، دور کرد.

موسوی افزود: نکته سوم این است که تکلیف را بشناسیم و بدانیم امروز چه تکلیفی داریم؛ تکلیف ما امروز دفاع از آرمان‌های امام راحل، شهدا و امر به معروف و نهی از منکر است و اینکه اجازه ندهیم بعضی از هتک به ساحت دین در جامعه متدین عادی شود.

وی عنوان کرد: معرفت بعدی دشمن‌شناسی و معرفت نسبت به چیزی است که انسان را از این مسیر نورانی جدا می‌کند بنابراین باید دشمن و حربه‌های دشمن را شناخت چون دشمن وقتی در میدان نبرد در مقابل مجاهدان دوام نیاورد دست به جنگ شناختی و تهدید می‌زند، واقعیت‌ها را دگرگون می‌کند و حتی جای شهید و جلاد را عوض می‌کند بنابراین هرچقدر به ظهور نزدیک‌تر شویم فتنه پیچیده‌تر و نیاز به بصیرت بیشتری است.

انتهای خبر/