دادستان عمومی و انقلاب دلفان آخرین جزئیات از فوت دکتر «پرستو بخشی» در بیمارستان نورآباد را مطرح کرد.
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تعداد ۲۶ هزار و ۸۵۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان صورت گرفت.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان توضیحاتی در رابطهبا فوت متخصص قلب بیمارستان شهرستان دلفان ارائه کرد.
پیروی از یک الگوی غذایی متنوع و متعادل در ماه رمضان به منظور حفظ سلامت بدن با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند و نمک زیاد از جمله توصیههای اکید متخصصان برای ایام روزهداری است.
کاهش برخی از ریزمغذیها بر سلامت مو اثر دارد و سب ریزش مو میشود.
کارشناس بهداشت ایمنی غذایی مرکز بهداشت نسبت به خرید نان برنجی از دستفروشان هشدار داد و گفت: این نان برنجی های ارزان قیمت آلودگی میکروبی دارند.
مدیر بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی لرستان از آمادهباش مراکز درمانی این استان در پی اعلام هشدارهای هواشناسی خبر داد.