صدور ۱۷ هزار دفترچه رایگان بیمه سلامت ، طی سه ماه گذشته در لرستان
مدیرکل بیمه سلامت لرستان،گفت : با شیوع کرونا ، صدور دفترچه بیمه سلامت رایگان شد و در سه ماه گذشته ، حدود ۱۷ هزار دفترچه رایگان برای بیمه شدگان استان صادر شده است.
به گزارش همای سعادت ، شاهدخت فتحی بیرانوند مدیرکل بیمه سلامت لرستان ، با بیان اینکه ۶۰ درصد جمعیت لرستان معادل یک میلیون و ۶۰ هزار نفر، تحت پوشش بیمه سلامت هستند، اظهار داشت : این اعتبار ، دولتی و متعلق به عموم مردم است و باید شرایط به گونه ای باشد که همه به طور عادلانه از خدمات بیمه ای بهرهمند شوند و انتظار داریم فقط مراجعات ضروری به مراکز درمانی صورت بگیرد.
وی افزود : با شیوع کرونا ، صدور دفترچه بیمه سلامت ، رایگان شد و در سه ماه گذشته ، ۱۷ هزار دفترچه رایگان برای بیمه شدگان استان ، صادر شده است.
فتحی بیرانوند بیان اینکه لرستان در اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، جزء چهار استان برتر کشور است ،بیان کرد : طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، در سال ۹۷ ، در استان کرمان و در سال ۹۸ در پنج استان به صورت پایلوت ، اجرا شد و علیرغم اینکه لرستان، جزء استان های پایلوت نبود در حال حاضر در این طرح جزء چهار استان برتر کشور است.
مدیر کل بیمه سلامت لرستان با اشاره به شاخص نسخه پیچی الکترونیکی در استان، گفت: طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در مراکز رادیولوژی و آزمایشگاهی به طور صد درصد و در مطب ها و داروخانهها بیش از ۹۰ درصد اجرا شده است.
وی تصریح کرد : با اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در سطح کشور، به زودی شاهد الکترونیکی شدن خدمات سازمان بیمه سلامت خواهیم بود و این سازمان کاملا الکترونیکی خواهد شد.
فتحی بیرانوند عنوان کرد : موفقیت در طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در استان نشاندهنده این است که همکاران ما با تلاش و همت خود به بهترین نحو ممکن این طرح را اجرا کردهاند ، همچنین در بخش خصوصی، پزشکان و موسسات طرف قرارداد همکاری خوبی با اداره کل بیمه سلامت استان داشته اند و توانسته ایم این طرح را به نحو مطلوبی اجرا کنیم.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان ادامه داد : دانشگاه علوم پزشکی در ارسال اسناد بستری به صورت الکترونیکی ، همکاری خوبی با اداره کل بیمه سلامت استان داشته و این طرح به طور صد در صد اجرا شده است.
وی اظهار داشت : در چند ماه گذشته ، آموزش نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در مراکز بیمارستانی در حوزه سرپایی آغاز شد که انتظار می رود همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی که در ارسال اسناد بستری به صورت الکترونیکی موفق بودند ، در این حوزه نیز همکاری لازم را داشته باشند.
فتحی بیرانوند گفت : طبق تاییدیه رئیس سازمان بیمه سلامت که هر چه زودتر طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی باید اجرا شود، تا اواخر اسفند ماه سال جاری، بخش زیادی از این برنامه را اجرا خواهیم کرد و این موضوع نیز همت همکاران ما را در حوزه های مختلف می طلبد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان ،خاطرنشان کرد: همانطور که لرستان در طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در بخش خصوصی موفق عمل کرده است ، امیدواریم در بخش دولتی هم این طرح را با موفقیت پشت سر بگذ رانیم و خدمتی به بیمه شدگان ارائه دهیم.
وی ادامه داد: اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک باعث صرفه جویی در مصرف کاغذ، مسائل زیست محیطی، حفظ منابع ، کاهش خطاهای پزشکی و شاهد ارتقای حوزه سلامت می شود.
فتحی بیرانوند افزود : در مورد خسارت متفرقه تمام اسناد الکترونیکی و سامانه درآمدی( ندا)هم الکترونیکی شده که این نیز موفقیت خوبی در حوزه فناوری و اطلاعات و بیمهگری است.
مدیر کل بیمه سلامت لرستان با اشاره به آخرین پرداخت مطالبات به موسسات طرف قرارداد و پزشکان اظهار داشت : در این حوزه ، کاملاً به روز هستیم و پزشکان طرف قرارداد که به صورت الکترونیکی نسخ خود را وارد کرده اند در پایان هر ماه مطالبات آنها پرداخت شده است ، این در حالی است که سالهای گذشته ، در پرداخت مطالبات ، با تأخیر ۱۰ تا ۱۲ ماه مواجه بودیم و این موجب نارضایتی جامعه پزشکی شده بود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰