اصلاح و بهسازی شبکه برق چهار روستا در لرستان

در ادامه طرح جهادی اصلاح و بهسازی شبکه برق روستاهای کشور ،شبکه برق چهار روستا در شهرستان چگنی اصلاح و بهسازی شد.

به گزارش همای سعادت به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق لرستان؛ آیین بهره برداری از اصلاح و بهسازی شبکه روستاهای چم داوود، چم چره، چنارباباجان و شهرک دام شهرستان چگنی با حضور دکتر ویسکرمی نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، مهندس ترابی فرماندار محترم شهرستان چگنی، مهندس خودنیا مدیرعامل برق لرستان و جمعی از مسئولین شهرستان چگنی برگزار گردید.

در ابتدا نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، گفت: در طول عمر پربرکت جمهوری اسلامی در صنعت برق پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم که شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان نیز همگام با تمام کشور موفق عمل نموده و در بعضی از موارد مانند برق رسانی به روستاها پیشرو بوده است.

دکتر ویسکرمی ضمن تشکر از اقدامات برق لرستان،اظهار داشت: مدیرعامل برق لرستان از جمله مدیران پرتلاش و جهادی در استان می‌باشد که برق دار نمودن روستاها در سریع ترین زمان ممکن در سیل ۹۸ شاهدی بر این مدعاست.

در این مراسم ترابی نژاد فرماندار چگنی ،گفت : در جریان سیل ۹۸ حدود ۳۰ میلیارد تومان خسارت به شبکه‌های برق شهرستان وارد شد با توجه به کمبود اعتبار ای که وجود داشت بیش از ۱۸ میلیارد تومان در این شهرستان هزینه شده و اکثر خطوط برق با صرفه جویی و بهینه سازی و تقویت شبکه راه اندازی شده اند .

وی از تلاش‌های شرکت توزیع برق استان و شهرستان در راستای بهسازی شبکه توزیع برق مناطق روستایی تشکر و قدردانی کرد و این اقدامات را برای ساکنان روستاها بسیار امیدبخش توصیف کرد و افزود : همه تلاش ما در شهرستان اجرای طرح پیک ساین توجه به افزایش مصرف برق در تابستان خواهد بود زیرا امسال به دلیل وضعیت بارش ها و کم‌آبی و مشکلاتی ایجاد شد که لازم است بر مصرف برق مدیریت بهینه اعمال شود .

در ادامه مدیرعامل برق لرستان با اشاره به اینکه در طرح اصلاح و بهسازی شبکه برق روستاهای کشور ۴۵۰ روستا سهم لرستان می‌باشد، گفت: در مرحله اول شبکه برق ۲۶ روستا اصلاح و بهسازی گردید و در این مرحله نیز ۴ روستای دیگر به آن افزوده شد.

مهندس خودنیا میزان اعتبار هزینه شده در این چهار روستا را حدودآ ۷۰۰ میلیون اعلام کرد و اظهار داشت: با تلاش و کار جهادی همکاران در شرکت توزیع برق لرستان امیدواریم کار اصلاح و بهسازی شبکه برق تمامی ۴۵۰ روستا تا ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ به اتمام برسد.

وی افزود: برق به عنوان صنعتی زیر ساخت و استراتژیک ، نقش مهمی در پیشرفت، توسعه و آبادانی دارد و بدون برق مطمئن و پایدار نمی‌توان چشم اندازی برای رشد و شکوفایی یک کشور متصور شد.

خودنیا به اهمیت برق رسانی به روستاها اشاره و اظهار داشت: جهت تحقق عدالت اجتماعی و زدودن فقر از چهره روستاها باید تمام تلاش خود را به کار ببندیم و برقی مطمئن و پایدار را به این قشر زحمت‌کش و مولد ارائه دهیم تا علاوه بر ایجاد شغل و درآمد از مهاجرت روستاییان به شهر جلوگیری شود و در مواردی شاهد مهاجرت معکوس روستاییان باشیم.

وی در پایان به شرایط بسیار سخت تابستان امسال با توجه به کمبود بارندگی‌های و گرمی شدید هوا اشاره کرد و گفت: از هم استانی‌های عزیز تقاضامندیم با کاهش تنها ۱۰ درصدی برق، شرکت توزیع را در برق رسانی بدون خاموشی یاری نمایند.

انتهای پیام/