فناوری اطلاعات و تاثیر شگرف آن در توسعه پایدار منطقه / ۹۰۰ کیلومتر در استان آماده توسعه سرانه فیبر نوری

مدیر مخابرات منطقه لرستان به اهمیت بالای زیرساخت فناوری اطلاعات در توسعه پایدار منطقه اشاره کرد و گفت: ۹۰۰ کیلومتر در استان، آماده توسعه سرانه فیبر نوری است

به گزارش همای سعادت، نبی الله شمسی فر،در نشست مجازی با خبرنگاران، با توصیف نقش مهم زیرساخت فناوری اطلاعات در توسعه پایدار منطقه، آن را ارحج بر دیگر زیرساخت ها دانست و افزود: ما آمادگی داریم که در هر منطقه از لرستان که نیاز به سرمایه گذاری داشته باشد، این زیرساخت را فراهم کنیم.

وی از آغاز به کار پروژه ای مهم در این رابطه با همکاری وزارت ارتباطات و اداره کل فناوری اطلاعات در استان خبر داد و افزود: این پروژه برای توسعه سرانه فیبر نوری به میزان حدود ۹۰۰ کیلومتر در سطح استان، در دست اقدام است.

شمسی فر، گفت: امیداوریم با اتمام این پروژه تا سال ۱۴۰۱ ، شاهد تاثیرگذاری این زیرساخت در توسعه پایدار منطقه در تمام نقاط استان باشیم.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرح، دیگر دغدغه ای برای اتصال تمام نقاط استان حتی نقاط روستایی به شبکه های فناوری اطلاعات نداشته باشیم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان در بخشی دیگر، از اتصال خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی در استان به شبکه سلامت خبر داد و گفت: طبق برنامه دانشگاه علوم پزشکی، قرار است ۹۲۱ خانه بهداشت و مرکز بهداشتی درمانی، به شبکه سلامت وصل شوند که تا کنون، ۴۶۰ نقطه از این تعداد را در بسترهای مخابراتی توانسته ایم به شبکه سلامت وصل کنیم.

شمسی فر، همچنین از پوشش ۱۸ نقطه دیگر در منطقه سرکشتی به سمت بابای بزرگ در شهرستان نورآباد در بستر فناوری وای فای برای اتصال به شبکه شمس خبر داد و بیان کرد: در شهرستان الیگودرز نیز با ارجاع کار به دانشگاه علوم پزشکی، اقداماتی انجام و مناطقی را تحت پوشش قرار داده ایم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان، اضافه کرد: این آمار فقط مربوط به سامانه ها و زیرساختهای مخابراتی است و تعدادی دیگر از همین آمار نیز از طریق سایر شرکتها با شبکه شمس ارتباط گرفته اند.

وی عنوان کرد: کماکان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، این برنامه ها را پیش میبریم و آمادگی داریم که نقاط باقی مانده را نیز به شبکه شمس، متصل کنیم.

انتهای پیام/