کمربندهایی ایمن برای کنترل معضلات ترافیکی خرم آباد
یکی از مهمترین اقدامات مدیریت شهری خرم آباد، ایجاد کمربندهایی برای کاهش معضلات ترافیکی است که مهم ترین آنها کمربند شرقی است که بزودی بخش مهمی از ترافیک های شهری را کاهش می دهد
به گزارش همای سعادت به نقل از ایرنا،شهر خرم آباد به لحاظ ساختار و پیکرهبندی خاصی که دارد در یک ظرف محدود و محصور به کوههای اطراف قرار گرفته و به لحاظ پدافندی و تنوع راههای دسترسی محدودیت دارد و سالهای سال است که ورودی و خروجیهای شهر خرم آباد به چهار محور جاده تهران، جاده کرمانشاه، جاده کوهدشت و جاده اهواز محدود شده است.
شهرداری خرم آباد بعد از دههها توانسته است یک ورودی جدید به این شهر اضافه و ورودی از سمت جاده تهران تعریف و مسیرهای دسترسی را در این محور به ۲ ورودی افزایش دهد.
این موضوع به لحاظ ترافیکی برای شهر خرم آباد بسیار مهم است، چراکه وقتی در این مسیرها حوادث ترافیکی و تصادفات شدید رخ میداد، راه بندان های چند کیلومتری رخ داده و وقفه های ترافیکی ایجاد می شد و به دلیل اینکه ترافیک جاده تهران در حوزه های ورودی و خروجی ترافیک بسیار سنگینی دارد، خودروهای عبوری میتوانند از این ورودی جدید استفاده و از کمربندی مسکن مهر به عنوان کمربند شرقی شهر استفاده و از شهر خارج یا وارد شوند.
خرم آباد، شهری با ترافیک های بالا
شهردار خرم آباد در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به شرایط ترافیکی شهر خرمآباد و نارضایتیهای عمومی که در این زمیه وجود داشت شهرداری خرمآباد از سال گذشته اقداماتی را در دستور کار قرار داد.
داریوش بارانی بیرانوند افزود: به منظور برونرفت از وضعیت ترافیک های شهری با توجه به ظرفیت اندکی که برای ترافیک در شهر خرم آباد وجود دارد، باید مسیر جدیدی در ورودیها و خروجیهای شهر خرمآباد باز می شد و برای اینکه بتوانیم به لحاظ پدافندی و دسترسی شرایط شهر را کنترل کنیم، انتظار میرفت کمربند شرقی شهر بازگشایی شود.
کمربندهایی ایمن برای کنترل معضلات ترافیکی خرم آباد
شهردار خرم آباد عنوان کرد: به لحاظ پدافندی هر چقدر بتوانیم شهر را دسترس پذیرتر و دسترسی آنرا تقویت کنیم در زمان تخلیه و ورود به شهر امکانات و قابلیتهای بیشتری به لحاظ شهرسازی و فنی در اختیار خواهیم داشت، بنابراین این دسترسی بسیار قدرتمند و قوی است که سالهای سال به دلیل تداخل دز واگذاری زمین دولت از سوی دانشگاه آزاد مسکوت مانده بود.
توافق با دانشگاه آزاد برای احداث کمربندی شرقی
وی افزود: قرار داشتن حدود ۲ و نیم هکتار از این مسیر در تملک دانشگاه آزاد یکی از موانع بود که طی برگزاری ۲ جلسه با مدیریت ارشد استان، مدیرکل راه و شهرسازی و رییس دانشگاه آزاد استان توانستیم به توافق برسیم و این مذاکرات منتج به بازگشایی دیوار دانشگاه آزاد و شروع عملیات عمرانی این مسیر باشد.
بارانی بیرانوند بیان کرد: در آینده نیز برای یکی از ورودیهای شهر خرمآباد مسیر جایگزین تعریف میشود، چراکه قبلا در نتیجه اتفاقات غیرمترقبهای که رخ میداد با انسداد مسیر ورودی جاده تهران مواجه میشدیم، درحالیکه اکنون یک مسیر جایگزین داریم که به لحاظ پدافندی و ترافیکی میتواند جایگزینی برای این موضوع باشد که به تسهیل در ترافیک محدوده بسیجیان، فاز یک و فاز ۲ کوی ارتش و ۶۰ متری کمک میکند تا در مسیر جایگزین به راحتی از شهر خارج شوند.
شهردار خرمآباد تاکید کرد: یکی از پروژههای شاخص شهرداری که طی امسال انجام میشود، این مسیر دسترسی است که تلاش می کنیم ظرف سه ماه آتی تردد برقرار شود.
۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد کمربند شرقی
بارانی بیرانوند با بیان اینکه ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد کمربند شرقی خرمآباد نیاز است، تصریح کرد: شهرداری مصمم است در یک بازه زمانی بسیار کوتاه نسبت به آزادسازی و زیرسازی مسیر اقدام نماید که در حال حاضر بخش عمده ای از کار انجام شده اما بخش دیگری که در تداخل با برخی املاک شخصی است، اداره کل راه و شهرسازی متولی توافق با مالکان این املاک است.
وی یادآور شد: پروژه چشم انداز بسیار خوبی دارد و طی ماههای آینده زیرسازی انجام تا تردد برقرار شود ، اما موضوع آسفالت آن نیازمند مساعدت دولت و اختصاص قیر یارانهای است تا هرچه سریعتر به سرانجام مطلوب برسد
شهردار خرم آباد یادآور شد: کمربند شرقی در محدودهای که متوقف شده بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر راه و شهرسازی بتواند در تملک بناها تسریع کند، موضوع آسفالت انجام خواهد شد، اما زیرسازی بسیار سریعتر از این زمان انجام می شود، هرچند با توجه به جاده روستایی که در آنجا وجود دارد و تکمیل بخشی از زیرسازی اکنون نیز تردد در آن صورت می گیرد.
وی بیان کرد: ادامه کار در محدوده مسکن مهر و اراضی قدمگاه ارتش منتظر توافق با ارتش است که با اتصال این مسیر در محدوده دانشگاه آزاد تردد برقرار و از جاده مسکن مهر برای این مسیر به عنوان کمربند شرقی استفاده شود که چنانچه توافق با ارتش انجام گیرد، یک ورودی قوی با دسترسی خوب به شهر خرم آباد اضافه میشود که به لحاظ پدافندی و ترافیکی حائز اهمیت است.
تعریف کمربند غربی برای کاهش معضلات ترافیکی
شهردار خرم آباد افزود: پروژه دیگری که در حوزه ترافیکی با مدیریت و متولیگری استاندار لرستان در حال انجام است ایجاد کمربند غربی است.
بارانی بیرانوند عنوان کرد: با ایجاد این کمربندی، شهر خرم آباد از همه مسائل ترافیکی تا حدود زیادی آزاد میشود، چراکه این کمربند بخشی از کمربند کریدور شرق به جنوب است و این ۱۵ کیلومتر در محدوده خرم آباد اجرا و از تنگه شبیخون تا بعد از آرامستان خضر معبر بازگشایی خواهد شد و از محدودههای پشت بازار، فلک الدین و میدان تیر عبور خواهد کرد.
وی تصریح کرد: این کریدور حدود هشت تونل دارد و علاوه بر دسترسی به منظرگاههای بسیار خوبی از شهر خرم آباد به لحاظ ترافیکی و زیرساختی بسیار حائز اهمیت و در وضعیت شهر خرم آباد بسیار تاثیرگذار خواهد بود
شهردار خرم آباد گفت: اعتبار مورد نیاز این کریدور از محل منابع متمرکز ماده ۲۳ انجام خواهد شد و حدود ۲ تا سه همت (هزار میلیارد تومان) رقم پیش بینی شده برای اجرای آن است.
آزادسازی ۷۵ متری کریم خان زند
بارانی بیرانوند اضافه کرد: همچنین اتفاق دیگر در حال انجام ایجاد دسترسی جنوب شهر خرم آباد است که با مساعدت استاندار و همکاری راه و شهرسازی در روبروی بیمارستان تامین اجتماعی در انتهای ۷۵ متری کریم خان یک انسداد داشتیم و دیوار قدیم بهزیستی جلوی مسیر ۷۵ متری را گرفته بود که با مساعدت استاندار تخریب دیوار انجام و آزادسازی ۷۵ متری کریم خان نیز در حال تکمیل بوده و کارهای عمرانی آن در حال انجام است.
کمربندهایی ایمن برای کنترل معضلات ترافیکی خرم آباد
شهردار خرم آباد گفت: یک اتصال در توافق با اراضی ۲۵۰ هکتاری ارتش و در ادامه به سمت پل بلیلوند برقرار خواهد شد تا دسترسی مضاعفی برای شهر خرم آباد ایجاد شود.
رییس شورای شهر خرم آباد نیز گفت: این مسیر یکی از شریان های حیاتی شهر خرم آباد محسوب می شود که با پیگیری های استاندار و مجموعه مدیریت شهری در حال تحقق است.
هوشنگ نصیری عنوان کرد: پیش از این اگر تصادفی در منطقه کهریز رخ می داد ، منجر به راه بندان چند ساعته می شد، اما ایجاد این شریان حیاتی باعث می شود، تردد آن مسیر کمتر و روان سازی ترافیک در شهر بیشتر شود.
کمربند شرقی، اولویت توسعه شهری لرستان
استاندار لرستان نیز با بیان اینکه احداث کمربندی شرقی شهر خرمآباد با هدف کاهش ترافیک درون شهری و تسهیل تردد شهروندان بسیار حائز اهمیت است، افزود: پروژه کمربند شرقی خرمآباد با هدف کاهش حجم ترافیک درونشهری به عنوان یکی از اولویتهای توسعه شهری لرستان در نظر گرفته شده است.
سید سعید شاهرخی بر اهمیت اجرای سریع و دقیق پروژههای عمرانی در سطح استان تاکید کرد و افزود: تکمیل چنین پروژههایی نقش موثری در رفع مشکلات حمل و نقل شهری و افزایش رفاه عمومی شهروندان خواهد داشت.
وی بیان کرد: اجرای کمربند شرقی خرمآباد بخشی از برنامههای جامع توسعه شهری در لرستان است که با رویکردی مبتنی بر حل مشکلات ترافیکی و بهبود زیرساخت های حمل و نقل عمومی در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰