گسترش آموزشهای مهارتی در مناطق کمتر توسعه یافته لرستان
به گزارش همای سعادت. علی پاشایی در اولین جلسه کارگروه توسعه مهارت استان لرستان که به ریاست سیروس ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور اعضای کارگروه از جمله مدیران دستگاههای اجرایی استان و نیز مسئولان و نمایندگان یگانهای انتظامی، نظامی و دفاعی استان در استانداری برگزار شد در گفتوگو با ایسنا هدف از این نشست را تعیین خط مشی کارگروه، رویکردها و تبیین دستورالعملها برشمرد.
وی از تدوین اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای به همت ریاست سازمان به عنوان یک اقدام تاریخی در جهت تغییر رویکردهای سازمان در تحقق نهضت ملی مهارت آموزی در کشور یاد و اظهار کرد: براساس ماده ۱۷ اساسنامه مبنی بر لزوم تشکیل کارگروه مهارت آموزی در استانها، دستورالعمل توسعه شورای مهارت آموزی در ابتدای سال جدید توسط وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی برای اجرا به استانها ابلاغ شده است.
دبیر کارگروه توسعه مهارت استان ضمن تشریح دستورالعمل شورای مهارت آموزی استان، به قابلیتها و ظرفیت بالای آموزش فنی و حرفهای در پیشبرد اهداف مهارت آموزی اشاره کرد و یادآور شد: موازی کاری دستگاههای اجرایی در ارائه خدمات آموزشی بیکیفیت یکی از موانع توسعه مهارتآموزی است.
این مقام مسئول یکی از مهمترین برنامههای اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان را ترویج و گسترش آموزشهای مهارتی در مناطق کمتر توسعه یافته برشمرد و اظهار کرد: در این راستا مقرر شده در صورت تامین فضای مناسب توسط دستگاهها و نهادهای دولتی، چندین کارگاه آموزشی در شهرستانهای رومشکان، معمولان و جنوب شهر خرمآباد ایجاد شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان ادامه داد: ما اعتقاد داریم لازمه اقدام زیرساختی در بحث آموزش و اشتغال پایدار حرکت به سمت آموزشهای فنی و حرفهای و توسعه این آموزشها است، لذا نگاه ویژه به این حوزه ضرورت دارد.
پاشایی با اشاره به خوشههای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای در ۴ بخش خدمات، صنعت، هنر و کشاورزی افزود: جامعه هدف ۱۹ گروه از جمله دانشآموزان، فارغالتحصیلان دانشگاهی، کودکان کار خیابانی، آسیب دیدگان اجتماعی، زنان سرپرست خانوار و … را شامل میشود.
وی خاطرنشان کرد:در حال حاضر استان لرستان دارای ۱۹ مرکز ثابت، ۴۷۰ آموزشگاه فعال فنیوحرفهای، سه مرکز جوار پادگان، ۱۱ مرکز جوار دانشگاه و ۱۲ مرکز جوار کارگاهی است که در دو بخش دولتی و خصوصی فعال بوده و بیشترین آموزشها به ترتیب در حوزه صنعت و خدمات بوده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰